Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ MUNDO NUEVO

Όλο και πιο απροκάλυπτα στελέχη της κυβέρνησης επιδίδονται σε κυνήγι μαγισσών κατά την επιθυμία της νέας εργοδοσίας της επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Αυτή τη φορά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος φαίνεται ότι ανέλαβε, ακόμη περισσότερ, το σιγοντάρισμα του γαμπρού του υπουργού Ανάπτυκης κ. Σκρέκα και του νέου ιδιοκτήτη της επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ κ. Κρομμύδα.

Μετά από τις γνωστές πλέον στο πανελλήνιο επιθέσεις εναντίον μας των ΜΑΤ, με τα χημικά και τους ξυλοδαρμούς μπροστά στην πύλη του εργοστασίου στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης, ο κ. Θεοδωρικάκος και οι συνεργάτες του φαίνεται ότι επιλέγουν πλέον να στοχοποιήσουν και να τρομοκρατήσουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης προς το δίκαιο αγώνα μας.

Τελευταίος στόχος φαίνεται ότι ήταν η πολύχρονη κατάληψη Mundo Nuevo, κοντά στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Άνδρες των ΜΑΤ ανέλαβαν δράση «εκκένωσης» νωρίς τα ξημερώματα μετά από μια εορταστική βραδιά αλληλεγγύης προς τον αγώνα μας, με σκοπό από την πλευρά των νεαρών, ανδρών και γυναικών, καταληψιών να συγκεντρώσουν τρόφιμα και χρήματα για εμάς και τις οικογένειές μας ενόψει των Χριστουγέννων.

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε δημόσια για άλλη μια φορά το λαό της Θεσσαλονίκης, αλλά κυρίως τους νέους εργαζόμενους, από όλη την Ελλάδα, θύματα και αυτοί της αντεργατικής πολιτικής και των γνωστών βίαιων και απάνθρωπων πρακτικών της εργοδοσίας, που στηρίζουν ανεπιφύλαχτα και χωρίς προϋποθέσεις και «αστερίσκους» εμάς και τις οικογένειές μας στον αγώνα μας για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Παραδίδουμε τους κ.κ. Θεδωρικάκο και Σκρέκα, τις τρομοκρατικές πρακτικές τους και τις παράνομες πρακτικές του σογιού του δεύτερου, στην κρίση του ελληνικού λαού και στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση

Το γραφείο τύπου του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Θεσσαλονίκη, 01/12/2022

swmateio malamatina mundonuevo