Ευρετήριο Άρθρου

27 Ιανουαρίου 2023– ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ/ΕΙΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου έχει οριστεί η δίκη των συλληφθέντων από την αντικρατική-αντιφασιστική κινητοποίηση στο Γαλάτσι την 1η Νοεμβρίου 2020 που δέχτηκε την ακραία σε βιαιότητα κατασταλτική επίθεση από διμοιρίες ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ΔΡΑΣΗ. Το αποτέλεσμα της επίθεσης αυτής ήταν ο τραυματισμός πολλών διαδηλωτών, η σύλληψη 12 εξ αυτών ανάμεσά τους και των πιο σοβαρά τραυματιών (με ανοιγμένα κεφάλια και σπασμένα χέρια) και ένα βαρύ, ολότελα στημένο κατηγορητήριο σε βάρος τους.


Την ημέρα εκείνη με πρωτοβουλία της “αντιφασιστικής- αντιεξουσιαστικής συνέλευσης Ν. Ηρακλείου- Ν. Ιωνίας” είχε καλεστεί συγκέντρωση και διαδήλωση στο Ν. Ηράκλειο απέναντι στα φασιστικά τάγματα εφόδου που θα επιχειρούσαν να βγουν στο δημόσιο χώρο με αφορμή την επέτειο της εκτέλεσης των 2 φασιστών τον Νοέμβρη του 2013. Από το προηγούμενο βράδυ το κράτος είχε απαγορεύσει τη συγκέντρωση με βάση τον χουντικής εμπνεύσεως νόμο για την περιστολή των διαδηλώσεων και η πλατεία Ν. Ηρακλείου την ημέρα της κινητοποίησης ήταν κατειλημμένη από τις δυνάμεις των ΜΑΤ από νωρίς το μεσημέρι. Άμεσα τα αντιφασιστικά καλέσματα για την συγκέντρωση ανανεώθηκαν για τον σταθμό της Ν. Ιωνίας, όπου και εκεί οι πρώτοι σύντροφοι και συντρόφισσες που έφτασαν διώχθηκαν από πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις. Έτσι, για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η αντιφασιστική κινητοποίηση, ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο Γαλάτσι, πορεύτηκε στους δρόμους της περιοχής και κατέληξε στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα. Λίγα λεπτά μετά την είσοδο της διαδήλωσης στην πλατεία, εμφανίστηκαν διμοιρίες ΜΑΤ εν πλήρει εξαρτύσει και δυνάμεις ΟΠΚΕ, περικύκλωσαν τους διαδηλωτές εγκλωβίζοντάς τους σε ένα σημείο – ανάμεσα σε παρτέρια, τραπέζια και καρέκλες καφετεριών και άλλους ανθρώπους που κάθονταν εκεί – και εξαπέλυσαν μια μανιώδη επίθεση με χημικά και ξύλο αδιακρίτως, σαρώνοντας όποιον και ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και αδιαφορώντας εντελώς όχι μόνο για την σωματική ακεραιότητα των διαδηλωτών αλλά και των εγκλωβισμένων μαζί τους θαμώνων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οικογένειες με μικρά παιδιά. Συνέχεια αυτής της επίθεσης ήταν η σύλληψη 12 διαδηλωτών και ενός κατοίκου της περιοχής που προσπάθησε να καταγράψει στο κινητό του την επίθεση, ο βασανισμός συντρόφου μετά την σύλληψή του με παρατεταμένο σφίξιμο των χεριών του από χειροπέδες, η λεκτική βία και οι απειλές, οι άθλιες συνθήκες μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από την πανδημία και η απόδοση ενός βαρύτατου και στημένου κατηγορητηρίου βάσει του οποίου παραπέμφθηκαν σε δίκη. Να αναφέρουμε εδώ πως για τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ που προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς σε τέσσερις από τους διαδηλωτές και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ανοιγμένα κεφάλια και σπασμένα χέρια καθώς και για το βασανισμό του συντρόφου κατά τη σύλληψή του από τους ίδιους, έχει κατατεθεί μήνυση, για την οποία αναμένεται ο ορισμός δικασίμου.

Η συγκεκριμένη δίκη λαμβάνει χώρα μέσα σε μια περίοδο που κράτος και κεφάλαιο εξαπολύουν μία άνευ προηγουμένου συντονισμένη επίθεση στην κοινωνία και στον κόσμο που αγωνίζεται. Με ένταση της εκμετάλλευσης, των αποκλεισμών, της φτώχιας και της εξαθλίωσης, λεηλασία της φύσης, πολέμους, εκτοπισμό εκατομμυρίων ανθρώπων από τον τόπο τους, δολοφονίες προσφύγων και μεταναστών στα σύνορα και εγκλεισμό τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, σφαίρες στο κεφάλι σε όσους θεωρούνται περισσευούμενοι πληθυσμοί, όπως στην πιο πρόσφατη δολοφονία του Ρομά Κ. Φραγκούλη, βασανισμούς και βιασμούς μέσα στα αστυνομικά τμήματα, ξέπλυμα βιαστών και παιδοβιαστών και συγκάλυψη κυκλωμάτων πορνείας και trafficking, και τέλος την ένταση της κρατικής καταστολής με την παρανομοποίηση του όπλου της απεργίας, την περιστολή των διαδηλώσεων, τις εκκενώσεις καταλήψεων και τις διώξεις αγωνιστών.

Την ίδια στιγμή που το κράτος επιχειρεί να ξεπλύνει τους νεοναζί στη δίκη- σε δεύτερο βαθμό- της Χ.Α., ταυτόχρονα διώκει βάσει κατασκευασμένου κατηγορητηρίου σύντροφο για τη συμμετοχή του στη μεγαλειώδη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο τον Οκτώβρη του 2020, την ημέρα της πρωτόδικης απόφασης για τη Χ.Α, επιχειρώντας να πάρει τη ρεβάνς για τη μαζικότερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών και για να τρομοκρατήσει όσους συνεχίζουν να αγωνίζονται χωρίς αυταπάτες περί της αστικής δικαιοσύνης, επιτίθεται με σφοδρότητα και διώκει αναρχικούς/-ές και αντιφασίστες/στριες και φυσικά δεν σταματά μέσω των πολιτικών του εκφραστών και των ΜΜΕ να διαχέει τον εθνικισμό, το ρατσιστικό μίσος, τη μισαλλοδοξία και την πατριαρχία, καλλιεργώντας τον κοινωνικό εκφασισμό και αφυπνίζοντας τα πιο συντηρητικά ανακλαστικά της κοινωνίας. Μέσα σε αυτήν τη συνθήκη, διάφορα παρακρατικά φασιστικά-ναζιστικά μορφώματα βρίσκουν έδαφος και επιχειρούν να βγουν στο δημόσιο πεδίο και ταυτόχρονα οι συμμορίες τους, όπως ισχύει διαχρονικά, συμβάλλουν στους σχεδιασμούς κράτος και κεφαλαίου χτυπώντας εκεί που αυτό τους υποδεικνύει. Με ποιο πρόσφατο παράδειγμα την επίθεση στην κατάληψη Αντινομία στην Κέρκυρα στις 8/12, όπου ομάδα φασιστών οργάνωσε ενέδρα λίγα μέτρα από την κατάληψη με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός συντρόφου.

Ενάντια στο κράτος, το κεφάλαιο και τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό που επιβάλουν την τρομοκρατία και την καταστολή, την εκμετάλλευση, την εξαθλίωση και τον θάνατο στους από τα κάτω, ως αναρχικοί προτάσσουμε την κοινωνική, ταξική και διεθνιστική αλληλεγγύη και τον διαρκή αγώνα για το γκρέμισμα αυτού του σάπιου και χρεοκοπημένου συστήματος της κρίσης και των πολεμικών συρράξεων, προτάσσουμε τον αγώνα για την Κοινωνική Επανάσταση, για έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας, αλληλεγγύης.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ


Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ 12 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ/ΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ-ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗΣ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ THN 1Η ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

Αλληλεγγύη στον σύντροφο Δ.Μ. που διώκεται για τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση την ημέρα της απόφασης της δίκης της Χ.Α.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, 10:30 π.μ., Ευελπίδων Κτίριο 12 (Αίθουσα 4)


Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37
Αναρχικό-Αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια

Βίντεο από την κατασταλτική επίθεση της αστυνομίας την 1η Νοεμβρίου 2020 στο Γαλάτσι


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Δ.Μ. ΚΑΙ Ε.Λ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ

 

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 συμμετείχαμε στην αντιφασιστική αντικρατική πορεία στο Γαλάτσι στον Άγιο Ανδρέα. Έπειτα από ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, η προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεία στο Νέο Ηράκλειο είχε απαγορευτεί με πρόσχημα ότι «…επαπειλείται σοβαρός κίνδυνος διατάραξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας λόγω ιδιαιτέρως πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ενώ απειλείται σοβαρά και η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή….», βάσει του νέου χουντικού νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις. Μετά από την κατάληψη της πλατείας του Νέου Ηρακλείου από τις κατασταλτικές δυνάμεις η συγκέντρωση μεταφέρθηκε στο σταθμό ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας όπου ακολούθησε ένας ακόμα αποκλεισμός αναγκάζοντας τους συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν την πορεία στο Γαλάτσι.
Η πορεία αυτή, με τη συμμετοχή περίπου 50 αναρχικών και αντιφασιστών, φωνάζοντας αντικρατικά και αντιφασιστικά συνθήματα κινήθηκε στην περιοχή του Α. Ανδρέα και ολοκληρώθηκε με συγκέντρωση πάνω στην πλατεία χωρίς την εμφανή παρουσία της αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης εμφανίστηκαν ισχυρές δυνάμεις από ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ΔΡΑΣΗ και άρχισαν να περικυκλώνουν ασφυκτικά τους συγκεντρωμένους εγκλωβίζοντάς μας στον πεζόδρομο «Πανδοσίας» , όπου τη συγκεκριμένη μέρα (Κυριακή απόγευμα) στις καφετέριες του πεζόδρομου βρίσκονταν αρκετοί θαμώνες ανάμεσά τους και οικογένειες με παιδιά . Σε εκείνο ακριβώς το σημείο και χωρίς να αφήνουν καμιά διέξοδο όρμησαν κατά πάνω μας ξυλοκοπώντας αδιακρίτως με μανία και μένος, σαρώνοντας όποιον και ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και αδιαφορώντας εντελώς όχι μόνο για τη δική μας σωματική ακεραιότητα αλλά και των εγκλωβισμένων μαζί μας θαμώνων!
Η απρόκλητη, αναίτια και κυρίως δολοφονική αυτή επίθεση εκδηλώθηκε με τη μεγαλύτερη σφοδρότητα και ωμή βία στους πρώτους 7 συλληφθέντες/-είσες ανάμεσα στους οποίους είμαστε και εμείς. Συγκεκριμένα, τα ΜΑΤ μας χτυπούσαν ασταμάτητα με τις ασπίδες και κυρίως τα γκλοπ ώσπου, μέχρι και ο τελευταίος από μας να βρεθεί τραυματισμένος στο έδαφος πάνω στα συντρίμμια από γυαλιά και σίδερα των τραπεζιών της καφετέριας και ό,τι είχαν πάνω τους. Ο κύριος στόχος των ένστολων δολοφόνων ήταν τα κεφάλια μας χωρίς βέβαια να εξαιρούνται και τα υπόλοιπα μέλη μας! Το αποτέλεσμα: κεφάλια ανοιχτά με ακατάσχετη αιμορραγία, το δικό μου(Ε.Λ.) και άλλων δύο που χρειάστηκαν ράμματα, σπασμένα κόκκαλα και μώλωπες σε όλο το σώμα. Σε αυτή την κατάσταση, και όντας περικυκλωμένοι από τους ίδιους τους δράστες της επίθεσης σε βάρος μας – μην τυχόν και τους φύγουμε- χρειαζόταν, με κόστος μπουνιές και κλωτσιές σε εμένα (Δ.Μ.) και άλλους , να φωνάζουμε για την παροχή στοιχειωδών πρώτων βοηθειών και την ειδοποίηση του ΕΚΑΒ από τους παρευρισκόμενους καθώς αυτά ήταν απολύτως απαραίτητα.
Μετά από αρκετή ώρα και χωρίς η κατάσταση να έχει αλλάξει, ξεκινάει η μεταφορά μας από τη μια πλευρά του πεζόδρομου, Πανδοσίας και Τράλλεων, στην άλλη, Πανδοσίας και Φωκά, λέγοντάς μας ότι εκεί περίμενε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες , κάτι που δεν ίσχυε εφόσον το ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς άργησαν πολύ με ευθύνη της αστυνομίας. Για τη μεταφορά μας έβαλαν χειροπέδες σε όσους δεν είχαν αιμορραγία. Συγκεκριμένα, σε εμένα(Δ.Μ.) εκδικητικά φρόντισαν να σφίξουν μέχρι τέλους τις χειροπέδες και σαν να μην έφτανε αυτό καθ’ όλη την μεταφορά μου τραβούσαν με όλη τους τη δύναμη μια πάνω και μια κάτω και έστριβαν τις χειροπέδες λέγοντάς μου «μουνόπανο θα σε γαμήσουμε», «πιτσιρίκο σου τα κάνουμε αυτά για να μάθεις να μη φωνάζεις», «Τι έγινε τώρα δεν μπορείς να βοηθήσεις τη συντρόφισσά σου;» κ.ά. Φτάνοντας στην οδό Φωκά, εκδικητικά και πάλι, απομονώνομαι και κρατούμαι χώρια από τους υπόλοιπους 6 συλληφθέντες και μου γίνεται σωματική έρευνα χωρίς να σταματάει η λεκτική βία. Το αποτέλεσμα του παραπάνω βασανιστηρίου ήταν σοβαρή κάκωση στον αριστερό μου καρπό και τον τραυματισμό του κερκιδικού νεύρου.
Σχετικά με την περίθαλψη των τραυματιών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αυτή έγινε αρχικά με την διαρκή παρουσία πολλών ασφαλιτών μέσα στα επείγοντα και στα ιατρεία αλλά κυρίως, στη συνέχεια και ενώ περνούσε η ώρα, υπό τη διαρκή πίεσή τους τόσο στους γιατρούς με συνεχείς ερωτήσεις, όσο και στους ίδιους τους ασθενείς -σε εμένα (Ε.Λ.) έρχονταν κάθε λίγο, πριν καν μάθω τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου και με ρωτούσαν αν τελείωσα, πιάνοντας έπειτα πότε τον ένα γιατρό και πότε τον άλλο κάνοντας την ίδια ερώτηση και ψάχνοντας τέλος οι ίδιοι πάνω στον πάγκο για τις εξετάσεις μου για να με πάρουν στη ΓΑΔΑ. Υπό αυτό το κράτος συνεπώς, η περίθαλψή μου περιορίστηκε μόνο στη συρραφή του τραύματος στο κεφάλι μου ενώ κατά τα άλλα έμεινε ελλιπής.
Στη ΓΑΔΑ, μετά από ατελείωτες ώρες, στις 5 το πρωί, μας απαγγέλλεται το μακρύ και ευφάνταστο κατηγορητήριο το οποίο τοποθετείται κάπου μεταξύ μαύρης κωμωδίας και κακής επιστημονικής φαντασίας και που προφανέστατα στήθηκε προκειμένου να στηριχθεί και να δικαιολογηθεί η κατασταλτική κτηνωδία που είχε προηγηθεί στο Γαλάτσι. Η συντριπτική πλειοψηφία των ολότελα ψευδών κατηγοριών που μας αποδίδονται αντανακλά ουσιαστικά όλα αυτά στα οποία προέβησαν οι ίδιες οι κατασταλτικές δυνάμεις το απόγευμα της Κυριακής 1 Νοεμβρίου όπως αυτές που αφορούν βία και σωματική βλάβη καθώς επίσης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας όπου τα τραπέζια και οι καρέκλες της καφετέριας διαλύθηκαν από τα ίδια τα ΜΑΤ κατά την επίθεσή τους πάνω μας. Όσον αφορά δε, τον κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών να επισημάνουμε τα εξής. Πρώτον, ενώ η κινητοποίηση έγινε με τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ως μομφή προς τους διαδηλωτές: «Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους…» - μια φράση που προκαλεί απορία στη δεδομένη συνθήκη πανδημίας (και μάλλον έχει ξεμείνει ως η συνήθης κατηγορία εναντίον αναρχικών και αντιεξουσιαστών στις διαδηλώσεις από την προ πανδημίας περίοδο).Δεύτερον, οι συλληφθέντες, σοβαρά τραυματίες(πλην μίας που παρέμεινε στο νοσοκομείο για νοσηλεία) και μη, μεταφερθήκαμε και μείναμε για ευτυχώς μικρό χρονικό διάστημα στη ΓΑΔΑ όπου οι συνθήκες υγιεινής και οι μάσκες είναι σχεδόν άγνωστες λέξεις. Επίσης, οι τραυματίες που χρειάστηκαν παυσίπονα έπρεπε να τα πάρουν από τη χούφτα του αστυνομικού που έλεγε «δεν έχω κορονοϊό, μην ανησυχείς …» και «είναι το τελευταίο χάπι δεν υπάρχει άλλο, άμα θες πάρ’το» ενώ το προηγούμενο βράδυ, η μεταφορά μας με τις κλούβες στη ΓΑΔΑ επιχειρήθηκε να γίνει χωρίς χρήση μασκών και μόνο μετά από δικιά μας επιμονή μας δόθηκαν.
Είναι φανερό πως για το κράτος, προκειμένου να κατοχυρωθεί ως ο μόνος εγγυητής της ομαλότητας και ιδιαίτερα μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και τη “ νίκη της Δημοκρατίας” επί του φασισμού, δεν αρκούσε η απαγόρευση στο Ν. Ηράκλειο αρχικά και στη Ν. Ιωνία στη συνέχεια με την κατάληψη των σημείων συγκέντρωσης από τις δυνάμεις καταστολής αλλά έπρεπε πάση θυσία να κατασταλεί η αντιφασιστική και αντικρατική κινητοποίησή μας οπουδήποτε κι αν γινόταν. Για αυτό πλέον στο Γαλάτσι η καταστολή πήρε το χαρακτήρα εκδικητικής- τιμωρητικής και σαρωτικής επιδρομής των σωμάτων ασφαλείας πάνω στους αγωνιστές. Να αναφέρουμε εδώ ότι ενώ στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. περιγράφεται πως «Αστυνομικοί που προσέτρεξαν στο σημείο κάλεσαν επανειλημμένα και επίμονα τα συγκεντρωμένα άτομα να διαλυθούν…» στην πραγματικότητα , δεν προηγήθηκε της επίθεσης καμιά προειδοποίηση και το μόνο που έγινε επανειλημμένα και επίμονα ήταν η ωμή βία πάνω μας.
Εμείς, ως αναρχικοί αγωνιστές, συμμετείχαμε στην αντιφασιστική- αντικρατική κινητοποίηση αντιλαμβανόμενοι πως ο μόνος που μπορεί να τσακίσει το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει είναι ο κόσμος του αγώνα στο δρόμο και όχι το κράτος στις δικαστικές αίθουσες. Επιλέξαμε και επιλέγουμε να υπερασπιζόμαστε την παρουσία μας στους δρόμους κρατώντας, κάτω από όλες τις συνθήκες, ζωντανό τον αγώνα ενάντια στο φασισμό, το κράτος και το κεφάλαιο. Η κρατική τρομοκρατία και η καταστολή, οι ξυλοδαρμοί και οι βασανισμοί αγωνιστών/-ριών από τους ένστολους δολοφόνους δεν μπορούν να ανακόψουν τον διαρκή και ανειρήνευτο αγώνα για μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας, τον αγώνα για την Κοινωνική Επανάσταση, την Αναρχία και τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό.

 

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΕΦΕΙ

Ο ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΟΣ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ
ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ!

Οι συλληφθέντες Δ.Μ. και Ε.Λ.
5 Νοεμβρίου 2020