ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ NAHEL! 

Αλήθεια και δικαιοσύνη για τον Ναχέλ, θύμα ενός ρατσιστικού κράτους όπου η αστυνομία σκοτώνει ατιμώρητα!

Την Τρίτη 27 Ιουνίου του 2023, γύρω στις 8 π.μ. στη Ναντέρ, η αστυνομία πυροβόλησε έναν 17χρονο ανήλικο κατά τη διάρκεια ενός «οδικού ελέγχου». Mε το όπλο στραμμένο προς τον Nahel, ο αστυνομικός λέει "Θα σου ρίξω μια σφαίρα στο κεφάλι", ο άλλος αστυνομικός λέει "πυροβόλησε τον!", λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, χωρίς να κινδυνεύει καθόλου, ο αστυνομικός τον πυροβολεί ψυχρά από απόσταση βολής. Είναι μια απρόσκοπτη εκτέλεση.

Δηλώνουμε την πλήρη υποστήριξη και συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Αυτή η δολοφονία της αστυνομίας δεν είναι ούτε γκάφα ούτε μεμονωμένη περίπτωση, μόνο το έτος 2022 είναι 13 τα άτομα που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια «άρνησης συμμόρφωσης». Η αστυνομία σκοτώνει και η δικαιοσύνη είναι συνένοχη. Τα προάστια είναι πραγματικά εργαστήρια κρατικής βίας και ανεμπόδιστου ρατσισμού, οι πληθυσμοί ζουν μόνιμα υπό τον ζυγό της αστυνομίας, η οποία επιδίδεται στις χειρότερες πράξεις ατιμώρητα. 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπήρξε ένα ξέσπασμα μίσους, περιφρόνησης, ψεμάτων για να δυσφημίσουν τον Ναχέλ. Τα συνδικάτα των αστυνομικών επαινούν τον μπάτσο για τον πυροβολισμό, η ακροδεξιά και το κράτος εφευρίσκουν ένα ποινικό μητρώο γι 'αυτόν και φτάνουν στο σημείο να λένε ότι οι μόνοι ένοχοι είναι οι γονείς του που δεν τον εκπαίδευσαν. Ένας αστυνομικός που φτάνει στον τόπο της δολοφονίας, θα πει ακόμη και σε μια γυναίκα «πήγαινε πίσω στην Αφρική», όταν πριν λίγο μόλις έχουν σκοτώσει έναν ανήλικο. 

Περισσότερο από ποτέ, να υποστηρίξουμε τις λαϊκές εξεγέρσεις! Η κατάργηση της αστυνομίας είναι επιβεβλημένη!

Καλούμε και συμμετέχουμε σε όλες τις συγκεντρώσεις συμπαράστασης και τις αυθόρμητες κινητοποιήσεις ενάντια στο ρατσισμό και τα εγκλήματα της αστυνομίας!

Να απαιτήσουμε δικαιοσύνη και αλήθεια για τον Nahel.

 

Αναρχική Ομοσπονδία

 

Πρωτότυπο εδώ