ΝΕΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ

Στις 7 Οκτώβρη του 2020, ημέρα της απόφασης στη δίκη της Χ.Α-εγκληματική οργάνωση, έξω από το Εφετείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους μία από τις μεγαλύτερες αντιφασιστικές συγκεντρώσεις όλων των εποχών στον ελλαδικό χώρο. Τα αντιφασιστικά και αντικρατικά συνθήματα που ήχησαν την ώρα της απόφασης και οι συγκρούσεις που ξέσπασαν μετά από την επίθεση της αστυνομίας στον συγκεντρωμένο κόσμο έκαναν ξεκάθαρο πως κράτος και θεσμοί απέτυχαν να ξεπλυθούν μέσα από τη δίκη τόσο για το ότι οι ίδιοι και οι μηχανισμοί τους είναι που γέννησαν και εξέθρεψαν τα παρακρατικά τάγματα εφόδου της Χ.Α όσο και για το ότι είναι το ίδιο το σύστημα που γεννά και θρέφει τον φασισμό.

Καθόλου τυχαία, ακριβώς δύο χρόνια μετά από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και την ίδια στιγμή που έχει ξεκινήσει το εφετείο της δίκης της Χ.Α, κράτος, δικαστικές αρχές και μπάτσοι ενεργοποιούν ένα ακόμα σχέδιο δίωξης αναρχικών αγωνιστών.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου ο αναρχικός  Δ.Μ. καλείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις 7 Οκτώβρη του 2020 έξω από το Εφετείο Αθηνών, αποδίδοντας στον σύντροφο κατασκευασμένες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Είναι ξεκάθαρο πως Κράτος και δικαστικές αρχές επιχειρούν για ακόμη μια φορά να λειτουργήσουν εκδικητικά απέναντι στο αναρχικό –αντιφασιστικό κίνημα και τον κόσμο του αγώνα καθώς και να προωθήσουν τη θεωρία των δύο άκρων εξισώνοντας την παρακρατική δολοφονική δράση των νεοναζί με τους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες. Η κρατική τρομοκρατία , οι ρεβανσιστικές διώξεις και η καταστολή είτε στους δρόμους είτε με στημένα κατηγορητήρια δεν μπορούν να ανακόψουν τον διαρκή και ανειρήνευτο αγώνα για ένα κόσμο ισότητας αλληλεγγύης και ελευθερίας, τον αγώνα για την Κοινωνική Επανάσταση την Αναρχία και τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό.

Απέναντι στην κρατική καταστολή, την τρομοκρατία, τον κρατικό ρεβανσισμό και τις δικαστικές σκευωρίες

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ