ΜΠΑΤΣΟΙ- ΑΦΕΝΤΙΚΑ- ΜΜΕ – ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΙΑΣΤΗ

Η έμφυλη βία είναι συστημική βία και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κρατικής και καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Ο τελευταίος χρόνος, μέσα σε συνθήκες υγειονομικής και συστημικής κρίσης, κατέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το μέλλον που μας επιφυλάσσει το κρατικό, καπιταλιστικό, πατριαρχικό σύστημα: γυναικοκτονίες, κακοποιήσεις και βιασμοί, κυκλώματα trafficking με τη συγκάλυψη της αστυνομίας και των πολιτικών της προϊσταμένων, συγκάλυψη κυκλωμάτων παιδικής πορνογραφίας και παιδοβιασμού, καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βασανισμούς μέσα σε αστυνομικά τμήματα.

Τόσο η υπόθεση των ειδεχθών εγκλημάτων του άλλοτε εκλεκτού των πολιτικών προϊσταμένων του κράτους Δ. Λιγνάδη που τώρα εκδικάζεται όσο και η υπόθεση της Γεωργίας, η οποία αποκαλύπτει τη συστηματική εγκληματική δράση ενός κυκλώματος, στο οποίο εμπλέκονται επιχειρηματίες, μεγαλοαφεντικά, παράσιτα-γόνοι μεγαλοαστικών οικογενειών και μαφίες, καταδεικνύει πως οι δράστες βασίζονται απροκάλυπτα στην εξουσία που έχουν και στη γνώση τους πως η δράση τους θα υποβαθμιστεί, θα συγκαλυφθεί και θα ξεπλυθεί από την αστυνομία, τις δικαστικές αρχές, τα ΜΜΕ και τα πολιτικά αφεντικά.

Εκείνο που οπλίζει τα χέρια των δολοφόνων και των βιαστών, και ξεπλένει τα εγκλήματά τους είναι ένα ολόκληρο σύστημα που έχει όνομα και λέγεται πατριαρχία, κράτος και καπιταλισμός. Από την προώθηση του κοινωνικού κανιβαλισμού και εκφασισμού, τον εγκλεισμό προσφύγων – μεταναστριών στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τους βασανισμούς στα αστυνομικά τμήματα και τις εν ψυχρώ δολοφονίες από τα σώματα ασφαλείας μέχρι την αθώωση βιαστών και την όξυνση της ταξικής εκμετάλλευσης.

Ως αναρχικές και ως γυναίκες οργανωνόμαστε και συλλογικοποιούμαστε απέναντι στο κράτος, τον καπιταλισμό και την πατριαρχία. Χέρι – χέρι, η μια δίπλα στην άλλη, στον δρόμο σπάμε τον τρόμο που προσπαθεί να μας επιβάλει το κράτος και οι ένστολοι εντολοδόχοι του. Για να καταστρέψουμε κάθε μορφή εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και να φωνάξουμε μαζί με τις αδερφές μας σε όλο τον κόσμο ότι καμία δολοφονία και καμία κακοποίηση δε θα μείνει αναπάντητη, ότι η συλλογική φωνή μας μπορεί να σπάσει όλα τα δεσμά και να ρίξει όλα τα τείχη. Μέχρι να κάψουμε συθέμελα το σάπιο εξουσιαστικό πατριαρχικό σύστημα. Μέχρι να φτιάξουμε έναν κόσμο που θα χωρά μέσα του όλους τους κόσμους.

 

Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

 

Αθήνα
Διαδήλωση: Πέμπτη 10/2, Προπύλαια, 19.30
Συγκέντρωση: Παρασκευή 11/2 (ημέρα έναρξης της δίκης του παιδοβιαστή Λιγνάδη),
Μ.Ο.Δ. (Δέγλερη), 9.00

Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση: Παρασκευή 11/2, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, 11.00

 

Ομάδα ενάντια στην πατριαρχία- Αναρχική Πολιτική Οργάνωση